Profil


FJ biler startede da oliekrisen kradsede og Vietnamkrigen sluttede, samtidig blev Anker Jørgensen statsminister for anden gang, - da begyndte FJ biler at sælge Kvalitetsbiler til lavpris……

FJ biler så dagens lys helt tilbage i 1975, firmaet blev startet af Karl Erik Fisker og Erling Jespersen og forretningen lå på Århusvej 105 i Randers.

Målet var at sælge 200 nyere kvalitetsbiler af alle gængse mærker på årsbasis.

Allerede det første år nåede de 2 igangsættere 300 biler. Alle solgt ud fra konceptet at yde bedre garanti og service.

Et andet varemærke der efterhånden er et synonym for forretningen er at der bliver givet 30 dages ombytningsret på alle bilerne i forretningen.

Hos FJ biler a/s finder du altid et bredt udvalg på mellem 45 – 60 nyere brugte kvalitets biler. Alle biler hos FJ biler er indkøbt med den største omhu og gennemgår omfattende klargøring såvel Kosmetisk og mekanisk og bliver der efter udbudt til salg til markedets mest ATTRAKTIVE PRIS ! og med den velkendte FJ kvalitet i bagagen.

Vi er lidt stolte af at siden starten i 1975 og næsten 32 år frem ikke en eneste gang har oplevet negativ omtale i et dagblad eller noget andet medie på grund af utilfredse kunder. Og er der med til at bevise at det er lige så sikkert at købe en brugt bil som en ny, når man vælger en forhandler der sætter: tryghed , service og kvalitet i højsædet.

Vi tilbyder selvfølgelig garanti jævnfør købelovens paragraf 83 og ydermere tilbyder vi som medlem af FDM, gerne en FDM brugtvognsundersøgelse.

Alt det er medhjælpende til at FJ biler er et af de første steder der bliver besøgt når familien skal ud og se på nyere brugt bil.

I 1996 fyldte Erling Jespersen 60 år og gik på efterløn efter 21 år i forretningen. Karl Erik Fisker og det øvrige personale fortsatte FJ biler, i 2002 flyttede forretningen

Fra Århusvej og til Mariagervej 133 i Randers i nye og større lokaler hvor forretningen stadig har til huse den dag i dag.

Men det er ikke kun på salgssiden FJ biler, er kendt for kvalitet også med værkstedet er firmaet kendt for sin service og mere end 90 % af de der køber bil hos FJ biler benytter også det topmoderne værksted når bilen skal til service. FJ biler a/s beskæftiger 4 fuldtidsansatte samt 3 deltidsansatte og råder over foruden opvarmet udstillingshal samt drive ind udstilling og topmoderne værksted hvor alle bilmærker kan serviceres. Foruden det råder vi også over eget klargøringscenter.

Forretningen ejes i dag af Lars Thomadsen der kører forretningen videre på 37. år med samme velkendte koncept. Medarbejderstaben er løbende blevet tilpasset tiderne så vi har de dygtigste medarbejdere med den mest mulige viden omkring de fleste bilmærker.

Her i 2012 har vi bygget ny stor moderne forretning på adressen mariagervej 153 ca 200 m fra den gamle forretning

den indeholder kæmpe showroom med lækre biler samt kronjyllands mest moderne værksted vi glæder os til

at se jer på vores nye adresse.

MED VENLIG HILSEN.. OG PÅ GENSYN..
FJ BILER A/S

Åbningstider

Mandag - fredag: 7.30 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 13.00 – 16.00

 
 
 
Udviklet af Bilinfo